21 Aralık 2011

BİZDEN HABERLER

Herkese Merhaba bloguma yazmayali uzun bir süre oldu bunun nedeni internetten uzak kalmak bilakis bu dönemde 3 kitap okudum yazacak cok sey var. Bebegim karnimda 22 haftalik oldu cinsiyetide erkek kismetse 29 nisanda kucagima alicam onu. Su siralar dualarimda ilk sirayi onun saglikli olmasi ve sag saglim kucagima almak yer aliyor.3 kitap okudugumu söylemistim bunlar Elif Şafaktan Aşk ,Zülfi Livaneliden Leylanin evi ve William Trevor dan Felicia'nin yolculugu en kisa sürede bu kitaplarin yazilarini yazicam.Şu sirada Irvin Yalom dan Nietzche Ağladiğindayi okuyorum okumam biraz yavas ilerliyor çunku bir yandanda bebegim icin battaniye örüyorum :)) Dogum icin ailemin yanina Ankaraya geldim ve mayisa kadar burdayim kismetse mayista bebegimizide alip çesmeye evimize dönecegiz bu arada blogumu cok ihmal etsemde ki internetsizlik yüzünden izleyici sayim gitgide artmis bu beni cok sevindirdi beni izleyen herkese tesekkur ederim ara sira bende izledigim ve merak ettigim bloglara girip bakiyorum ama yorum birakamiyorum cünkü telefondan okumak ve yazi yazmak bana biraz zor geliyor. Bu arada malesef bir suru kitap hediyesi çekilişini kaçirdim :((

6 yorum:

Nefertiti dedi ki...

Özlettin. Kitap yazılarını bekliyorum dört gözle. Bebişine de kocaman sevgiler :))

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

Bende özledim sabahtan beri dolaniyorum az once sendeydim aylak adam yazini okudum :) Bebiş de sanirim sevgilerini gonderiyor habire tekmeliyor cunku :)

HYPATİA dedi ki...

Canım geri dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz...o heyecan içinde kitap okuyabilmişsin ya bravo...bebeğin olunca resimlerini bizle paylaşırsın değil mi? Bende kitap yorumlarını merakla bekliyorum...Arada sırada bebişine klasik müzik dinletebilirsen tavsiye ederim..sevgiler :)

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

Canim biliyosun ilk zamanlar kitap okuyamadim mide bulantisindan bu 3 kitabida son 1 ay icinde okudum sukur bulantilarim gecti:) Tabiki resimlerini paylasicam hatta ordugum battaniye bitsin onuda fotolayip koyucam orgu gercekten cok zevkli ve rahatlatici bisey. Sizin icin kitap yorumlarimi en kisa surede yapicagim klasik muzik benimde aklimda surekli en kisa zamanda uygun biseyler bulup dinleticrm bebise bendende kocaman Sevgiler enkisa surede burada tekrar bulusmak uzere :))

Hayat Güzel dedi ki...

Esra' cım ne güzel bir haber bu. Allah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Hamilelik hayatında yaşayacağın en güzel zamanlardan birisi. Keyfini çıkarmaya bak. Nazlan nazlanabildiğin kadar :))

Esra Renkli Bir Hayat dedi ki...

Canım çok saol benimde tek duam şimdilik bu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak oğlumu :) Hamilelik çok güzel bişey gerçekten ilk başta bebeğin tekmeleri beni ürkütesede şimdilerde onları duymak beni çok mutlu ediyor Allah herkese nasip etsin bu duyguyu :)